Copywriting, kunst of kitsch?

We verwoorden je boodschap tot een inventieve tekst die je niet zelf had kunnen bedenken. Dat is wat wij verstaan onder copy: een eigen versie van een boodschap of verhaal maken, niét een kopie zoals in kopiëren.

We beschouwen het als een ware kunst om het beter te zeggen dan je voor mogelijk had gehouden. Zoals een acteur een tekst tot leven brengt op een podium, zo kaderen wij jouw boodschap om de juiste snaar te raken.

Ga van start met een vrijblijvende kennismaking.

Vraag een gesprek aan

Van short copy tot deep content

Elk medium kent zijn eigen regels. Elke onderneming of organisatie heeft zijn eigen publiek. Eerst en vooral zoeken we de juiste match tussen kanaal, publiek en boodschap

Social Media

Op sociale platformen zijn korte, bondige teksten met de juiste termen de sleutel tot succes. Short copy is to the point, interactief en mikt op wat jouw doelgroep wenst te horen.

Nieuwsbrieven en direct mailing

Een nieuwsbrief is communicatie op maat van je fans. Tips of info voor bestaande klanten, aangevuld met nieuwtjes. Met uitstekende teksten maken wij het verschil tussen een gelezen e-mail of de prullenmand.

Webteksten, landingspagina’s en blogs

Uitgebreidere teksten online zijn er om gezien en gevonden te worden. Deze teksten zijn bij uitstek gericht op een mooi samenspel van relevante inhoud, antwoord bieden op de vragen waar je doelgroep mee zit en de juiste zoektermen kiezen. We zetten zoekrobots en cliënteel op het spoor van jouw website.

Offline?

We leven in een digitale wereld, maar drukwerk is vaak even welkom en efficiënt. Zeker de combinatie van on- en offline doet het goed. Droom jij van een prachtig vormgegeven uitnodiging? Is een voorstellingsfolder van je bedrijf wat je nodig hebt bij klantenprospectie? Een leidraad voor bij een museumbezoek of lesmateriaal bij een cursus? Tekst en beeld die je kan beetpakken, daar geloven we in.

Deep content

Dieper graven, onderwerpen uitspitten, ook dat doen we graag. Deep content gaat van monsterartikels voor blogs tot reportages voor vakmagazines. Zowel de research als het neerpennen behoort tot onze expertise en we verdiepen ons graag in allerlei thema’s omtrent cultuur, coaching, design, architectuur, ambacht, toerisme en voeding. Op ieder potje past een dekseltje, zeggen we, en daarom gaan we voor een perfecte match tussen jou en een freelancer die thuis is in jouw vakgebied.

Meertalige communicatie

Als je activiteiten zich buiten de grenzen van Vlaanderen bevinden of je doelpubliek een andere taal spreekt, dan heb je (ook) copy nodig in een andere taal of zelfs meerdere talen. En dat betekent: vertalen. Ook hier komt de finesse van copywriting bovendrijven, want vertalen of een anderstalige tekst schrijven is meer dan zomaar woorden letterlijk omzetten volgens het woordenboek. Vertalen is bij uitstek een creatieve bezigheid die rekening houdt met de fijngevoeligheden van elk taalgebied.

Wij zijn je graag van dienst met onze vertalers en anderstalige copywriters. We bieden professionele meertalige communicatie van gedegen vertalingen door native speakers tot originele teksten in Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans.