Een beeld zegt meer dan duizend woorden

We zijn allemaal visueel ingesteld. Nog voor we aan lezen toekomen, zijn we al verleid door een foto of tekening. Een goed beeld is de sleutel om je boodschap over te brengen. 

We denken graag met je mee. We nemen de maat, kiezen een stofje en patroon en ontwerpen een perfect zittend pak voor je bedrijf waarmee jij de show steelt!

Ga van start met een vrijblijvende kennismaking.

Vraag een gesprek aan

Fotografie…

Op het canvas van je huisstijl kan je uiteraard uitpakken met mooie fotografie. Je product in de kijker zetten of je team voor de lens? Beide zijn relevant om je klant aan te spreken.

Onze fotografen hebben een aantal specialisaties:

  • interieur- en architectuurfotografie
  • food photography 
  • portretten
  • mode
  • productfotografie

Of liever illustraties?

Geen fotogeniek product? Je kan uit in het oog springen met illustraties en een unieke visuele stijl. Misschien ben je wel een match voor een originele typografie, of heb je al eens gedacht aan een avatar voor je bedrijf? 

Huisstijl

Een belangrijk onderdeel van je branding is je huisstijl. Die zorgt voor herkenbaarheid en zowel nieuwe als potentiële klanten pikken na een aantal keren instinctief op waar je merk voor staat. Een perfect fit is van groot belang: het moet uitstralen waar je onderneming voor staat.

Binnen zo’n huisstijl valt een logo, een lettertype en een kleurenpalet. Als die in elke communicatiedrager terugkomen, dan kan je spreken van een huisstijl. 

Een huisstijl kan wel een aantal varianten hebben, voor een frisse toets, of om bepaalde accenten te leggen. Zolang de eenheid opvalt, zit je safe. Soms wordt een huisstijl lichtjes aangepast aan de drager: online of offline, een visitekaartje versus een website… zodat het grafische element perfect aansluit bij het formaat.

Het digitale uithangbord van je onderneming

Jouw stijl laten we graag zien op het wereldwijde web. Het grafische werk op je website, de lay-out en typografie zijn zoals de finesses van een goed zittend pak. Soms is het flashy als een opvallende das; andere keren minder in het oog springend zoals delicate manchetknopen. Het zet de puntjes op de i, maar het is zowel het vertrekpunt als de plek waar je steeds naar terugkeert.